Wasmachine reparatie

 

Wasmachine Reparatie Veenendaal

Uw wasmachine gaat stuk, uiteraard op een moment dat het u niet uitkomt! Wat nu? Zo snel mogelijk KWS bellen en laten repareren natuurlijk! KWS is met meer dan 20 jaar ervaring een toonaangevend specialist in witgoed reparatie (alle merken) waaronder de wasmachine.

Vervelende situatie

Uw wasmachine reparatie moet uiteraard zo snel mogelijk gebeuren. De overlast van een defecte machine is uiteraard niet gering. Maar u wilt niet dat er misbruik wordt gemaakt van de situatie, en dat een reparateur de kosten torenhoog laat oplopen. Bij KWS hoeft u zich hierover geen zorgen te maken. Onze eerste diagnose en eventuele reparatie is bij ons helder en vertrouwd, KWS laat u nooit in de steek. Daarom is een wasmachine reparatie nooit duurder dan nodig is. Wij hebben een reputatie hoog te houden!

Waarom via KWS?

Wij repareren uitsluitend voor particulieren. U kunt ons te allen tijde bereiken voor bijvoorbeeld een wasmachine reparatie of andere witgoed reparatie, wij zorgen dan ook dat dit binnen de afgesproken tijd geregeld is.

Wat bieden wij:

Betrouwbare service
* Zowel inbouw als vrijstaande apparatuur
* Hulp bieden aan particulieren en (horeca) bedrijven
* Specialist in alle merken
* Garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden
* Diagnose en eventuele reparaties bij u thuis.

Wij leveren ook voor alle merken nieuwe onderdelen. Voor meer informatie omtrent witgoed onderdelen verwijzen wij u naar de Contact pagina.

Wij repareren niet alleen wasmachines

Ook voor de reparatie van wasdrogers, vaatwasmachines, koelkasten of vriezers kunt u bij ons terecht, voor zowel vrijstaande als inbouwapparatuur! 

Voor een gratis en gedegen advies of het maken van een afspraak kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

KWS zorgt ervoor dat u vertrouwd en schoon de was kunt doen!