Sponsor van GVVV en Candia

KWS sponsor GVVV MO 13-2 uit Veenendaal!

Al een aantal jaar is Mark Klaasen van Klaasen Witgoed Service een trotse sponsor van voetbalvereniging G.V.V.V. Dit jaar ook voor het meidenelftal MO13-2 onder leiding van Richard van Dijk en Bastiaan van de Weerd. Het is een leuk team wat sportiviteit hoog in het vaandel heeft staan.

Rechts: Het Dreamteam MO13-2 van GVVV en KWS


KWS sponsor Candia JO15-2 uit Rhenen!

Recentelijk is Mark Klaasen van Klaasen Witgoed Service ook trotse sponsor van voetbalvereniging Candia Dit jaar ook voor het Jongenselftal JO15-2. Het is een super team die ook sportiviteit hoog in het vaandel heeft staan.

Rechts: Het Dreamteam JO15-2 van Candia en KWS

Ook darten de mannen van Café Sporthal West sinds kort in prachtige shirts waar het logo van Klaasen witgoed Service op te zien is. De shirts zijn verzorgd door M. Dekker van Deco-Sign die tevens sponsor is van dit mooie team.
Vergeet niet dat, wanneer u lid bent van G.V.V.V., u bij aankoop van een nieuw apparaat 10% korting krijgt en bij reparatie 5% korting op de onderdelen.


Sinds enige tijd heeft KWS reclameborden langs het veld van GVVV, spelend in de 2e Divisie. Ook te zien in de Fox Sport Samenvattingen.!